Вие сте тук

Супер-силите на Всяка Зодия

Супер-силите на Всяка Зодия

Родените под различните астрологични знаци имат своите добри и лоши страни, както и една супер-сила или качество, което я ясно изразено за конкретната зодия и не толкова отявлено при хората от другите зодии.

Ето и какви са супер-силите на всяка една зодия:

Овен – Неограничена Енергия
Представителите на зодия овен могат да бъдат като супер-герой с не пресъхваща енергия и упоритост караща ги да постигат това, което искат. Отгоре на това са бързи и сръчни

Телец – непреклонност
Телците са извънредно устойчиви на физически или емоционални предизвикателства, винаги могат лесно да се справят в напечена ситуация оставайки спокойни, тях нищо не може да ги пречупи

Близнаци – умствен запас
Те имат способността да поемат много информация за кратко време и да я анализират и усвоят. Наблюдателни са и нищо не остава извън техният поглед.

Рак – състрадателност
Представителите на зодия рак са изключително емпатични и състрадателни, винаги готови да помогнат и да разберат хората около тях.

Лъв – господарят на огъня
Със своята темпераментност нищо не може да ги спре пред целите, които са си поставили. Те лесно се палят, но и също толкова лесно гаснат ако усетят че не си заслужава.

Дева – човешкото торнадо
Аналитични и земни, те винаги мислят с 5 стъпки напред, така че винаги могат да сменят посоката си на действие точно като торнадо.

Везни – променящи се форми
Те са изключително приспособими и винаги способни да променят своето отношение към дадено нещо. Лесно адаптивни към всяка ситуация и човек.

Скорпион – Разчитащи душата
Нищо не остава скрито в душата ви пред погледа на скорпиона. Само с един поглед те усещат вашите желания, страсти и цели.

Стрелец – Детектор на лъжата
Те винаги откриват истината, но не като скорпионите чрез усещане, а като ви въвлекат в дребни манипулации докато не установят дали ги лъжете.

Козирог – Управление с мисли
Имат мощна умствена енергия и постоянство, с която са способни да убедят всекиго в тяхното мнение или кауза. Определено са способни да бъдат кукловоди.

Водолей – Изчезване
Водолея лесно може да изчезне от радара на другите хора. Те лесно се дистанцират от неприятните им хора, но също така много лесно завъждат нови приятелства.

Риби – Създатели на нови светове
Те са вечни мечтатели, имат богата фантазия и креативност, която им помага да променят реалността около себе си.