Вие сте тук

Не питайте никого, слушайте своето сърце

Хората идват и ме питат: "Какъв е смисълът на живота?" Сякаш той наистина има смисъл.

Животът е безсмислен - в това е и неговата красота. Свободни сте да създавате свой собствен смисъл и аз съм свободен за създаването на свой собствен смисъл и значение.

Постарайте се да погледнете на живота с очите на дете. Наблюдавайте го, без да знаете какво всъщност гледате - тази гледка ще ви позволи да получите нова перспектива и точно това е нещото, за което е говорил Иисус.

Както се казва, в чуждото око виждаш сламката, а в своето не виждаш гредата. Ако забеязвате лъча в своите очи, ще можете да разберете колко е малко петънцето в чуждото око. 

Това ще ви бъде от голяма полза. Ако станете своя собствена светлина, тогава можете да осветявате с тази светлина и другите. Намирайки мира в себе си, вие се превръщате в благословение за света около вас.

Слушайте сърцето си, то е единственото свето писание, което някога истински ще ви препоръчам. Да, слушайте го много внимателно, много съзнателно и никога няма да сбъркате!

Слушането на сърцето ви ще ви помогне да не изпитвате никакво съмнение или несигурност. Освен това ще ви помогне да тръгнете по правилния път.

В момента, в който започнете да създавате приятелство със своето съществуване, вие осъзнавате истински процеса на пробуждане на човек.